Rouwarrangement

Wij maken rouwarrangementen naar jouw wensen en kleuren. Met een mooi rouwboeket dat past bij de persoonlijkheid van jouw dierbare kun je op een goede manier afscheid nemen. Iedere begrafenis en elke uitvaart is anders en verdient daarom een uniek boeket. Misschien vind je het als nabestaande lastig om te bepalen wat voor boeket het beste bij de ceremonie past. Bovendien heb je waarschijnlijk genoeg te regelen als voorbereiding op de begrafenis of crematie. Daarom willen we je zoveel mogelijk ontzorgen op het gebied van rouwarrangementen. Maak een afspraak of kom langs, dan zorgen wij voor een mooi en stijlvol boeket of arrangement, met of zonder lint en in de kleur die je passend vindt. 

Trouwen

Je bruiloft decoreren met bloemen is supergaaf! Bloemen geven sfeer en mogen niet ontbreken tijdens de trouwdag en dan niet alleen in de vorm van een bruidsboeket, maar bij bruiloftsdecoratie met bloemen mag je lekker groots denken. Een mooie guirlande voor om het welkomstbord, grote centerpieces bij de entree van de trouwlocatie, bloemstukken bij de ceremonie, en laten we vooral de tafeldecoratie met bloemen niet vergeten! En wij helpen jou daar graag bij.

Boeketten

Al onze boeketten zijn verkrijgbaar in diverse formaten en prijsklassen. Dat betekent dat u niet alleen kunt kiezen welke stijl het boeket moet hebben, maar ook hoe groot het moet zijn en hoeveel het mag kosten. Als u alleen een bedankje of een korte groet wilt sturen, kiest u een van onze kleinere boeketten of is er echt iets te vieren en wilt u iemand werkelijk verrassen, dan kiest u een groter boeket. Wij maken alle boeketten waar u bij staat.

Eigen ontwerp

Heb je thuis een mooie schaal, plantenbak of vaas welke je graag wilt laten vullen met mooie bijpassende planten of bloemen? Dan helpen wij je graag verder! Niet iedereen vindt het leuk of heeft het inzicht om in een bestaande schaal, schaal of plantenbak een mooie planten- en/of bloemencreatie te maken. Bij FlowerPower vind je een ruim aanbod aan plantenbakken, mooie schalen en vazen, maar ook daar moet natuurlijk nog een mooi bloemen- of plantenarrangement in. En daarmee zijn wij je graag van dienst! Kies de schaal, plantenbak of vaas die bij jou past en laat onze groene vingers een mooie bloemen- of plantencreatie voor je verzorgen.